Forbedre kold ryg pukkelryg behandling

Boksekurser til vægttab

Boksning er en meget effektiv vægttabsøvelse, og kontinuerlig boksning vil forbrænde mange kalorier. Der er mange forskellige typer af boksekurser.Kickboxing og Western boksekurser er hovedkurserne for begyndere.Deriblandt har Muay Thai kurser den største mængde motion.

Boksekursus På grund af den relativt store træningsmængde kan det opfattes som boksning aerob øvelse.Mange mennesker, der lærer boksning, vil bruge bokseøvelser til at opnå effekten af ​​at tabe sig og selvopdyrke.

Mauy thai Muay Thai
Muay Thai Engelsk Mauy thai er en relativt stærk sport med stor dødelighed, den vil bruge både knytnæver, fødder, albuer og knæ til at angribe, også kendt som boksning med otte lemmer. Fordi Muay Thai vil udføre nogle springspark, albuestød, knæstød og andre angreb, har Muay Thai relativt høje fysiske krav til trænere. Begyndere fokuserer generelt på fysisk træning og lærer efterhånden nogle Muay Thai-kampfærdigheder, såsom at øve sparring. Alle Bær sikkerhedsudstyr, velegnet til træning af begyndere.

Muay Thai泰拳班 klasseanbefaling
Hvis du er ny til muay thai eller ønsker at tabe dig gennem boksning, anbefales det at lære muay thai og du kan vælge at deltage i muay thai klasser, muay thai klasser har generelt lavere træningsintensitet og billigere gebyrer.
Hvis du vil opnå en selvkultiveringseffekt på kort tid, skal du have en tilpasset træningsplan og vælge en en-til-en personlig Muay Thai coach Muay Thai coachen kan tilpasse træningsplanen efter din fysiske tilstand, og gebyret er relativt dyrt.

Boksekursus introduktion
Kickboksning拳擊課程
Kickboxing er mere velegnet til begyndere eller folk, der taber sig. Kickboxing kaldes Kickboxing på kinesisk, som er opdelt i flere forskellige stilarter, hovedsageligt amerikansk stil og japansk stil, hvoraf de fleste er baseret på boksning, brug af boksning, spark, albue- og knæangreb. På grund af behovet for at udføre nogle flyvende spark, knæslag og andre handlinger, er den generelle træningsmængde relativt høj

Boksning
Western boxing hedder -Boxing på engelsk, som også er velegnet til begyndere eller dem, der taber sig. Western boksning kan kun angribe og forsvare med knytnæver, ikke albuer og knæ. Overkroppen træner hovedsageligt angreb og forsvar, og underkroppen træner fleksibelt fodarbejde og gang. Spark og knæ er ikke tilladt i vestlig boksning. Du skal binde en håndledsrem for at beskytte dine håndled under træning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbedre kold ryg pukkelryg behandling