Hej verden!

Hvordan starter man et fitnesstræningsprogram?

Fitness plan arrangement
Fitness træningsprogrammet for yngre atleter kan først bruge deres egen kropsvægt til modstandstræning Nogle øvelser som håndfladepress, pull-ups, sit-ups, semi-squats og tuck jumps er generelt ganske tilstrækkelige. Atleter, der er ældre og har et højere trænings- og færdighedsniveau, kan tilføje passende vægttræning til deres fitnesstræningsplan, men det er stadig mere hensigtsmæssigt at starte med en lettere vægt og flere gentagelser.健身教練

Fitness træningsprogram-kredsløbstræning
Når du dyrker vægttræning, kan du bruge kredsløbstræningstilstanden til at tillade forskellige muskler (grupper) at blive trænet på skift. Når du træner, bør du først lave store muskeløvelser (såsom quadriceps på låret) og derefter lave små muskler øvelser (såsom kalvens gastrocnemius, gastrocnemius) for at undgå for tidlig træthed af de små muskler. Derudover bør øvelser, der træner den samme muskel (gruppe), også udføres separat, for at undgå, at den samme muskel (gruppe) bliver overanstrengt på grund af kontinuerlig træning.

Fitness træningsplan – træningsfrekvens
American College of Sports Medicine (ACSM) anbefaler, at muskelstyrke- og udholdenhedstræning bør udføres 2 til 3 gange om ugen (på skiftende dage) for at opretholde muskelelasticitet og god kondition.

Vores personlige fitnesstræner kan hjælpe dig med at spare mere tid

Kontakt os venligst for detaljer私人健身教練

Relaterede indlæg:
Forebyggelse af sportsskader~Kontrol af træningsintensitet (1) Kontrol af træningsintensitet Når mange nybegyndere dyrker GYM, ved de ikke, hvordan man justerer træningsintensiteten. Lev og live skaber muskler over træning […]…
Af RY Fitness|17. januar 2021|Træningsplan|0 kommentarer
Om forfatteren: RY Fitness

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!