6 must-have fitnessudstyr til begyndere - brug den dovne taske i fitnessrummet!

Hvad er HIIT fedttab træning?

For nylig hævder Fengmo Globals HIIT-fedttabsøvelse (high-intensity exhaustive training), at højintensiv træning kan reducere fedt hurtigt og reducere muskeltab, og at 10 minutters fedtreducerende træning svarer til at løbe i en halv time. det? Hvordan arrangerer man træning? Lad mig forklare dig denne gang

HIIT fedttab træning VS aerob træning fedttab
Fedttabsøvelse – HIIT-træning
HIIT fedttab øvelse er en meget populær hurtig fedttab træning for nylig, det fulde navn er High-intensity Interval Training (høj-intensitet interval træning). Princippet er at bruge flere sæt højintensiv træning, kombineret med forskellige længder af restitutionstid. Denne træningsmetode kræver generelt ikke noget udstyr, og fedttabsøvelser kan udføres derhjemme. Denne specielle HIIT fitness metode kræver en kort periode og er meget effektiv til fedttab, samtidig med at den reducerer muskeltab.

Højintensiv cellulite træningstid behøver kun at fortsætte i 20 minutter, du kan tage 400-500 kalorier væk. Efterforbrænding har evnen til at forbrænde efter forbrænding. Efter 12-24 timers træning kan den forbedre stofskiftet og automatisk forbrænde fedt. Det er velegnet til personer med sportskompetencer eller trænere Bevægelserne kan frit matches under følgende forhold, bevægelsen ændrer sig meget, og bevægelserne kan tilpasses efter den enkeltes evne for at mindske chancen for at tabe muskler under kontinuerlig træning Øvelsen tager kortere tid

Fedttabsøvelse – Aerob træning
velegnet til begyndere

Ændringerne under træning er små, fordi kroppen har tilpasset sig træningstilstanden, som bremser fremskridtseffekten, og Rongying går ind i vægttabsplateauperioden.

Motion tager længere tid健身中心

Jogging i 30 minutter kan forbrænde omkring 200-250 kalorier

HIIT fedttab træning – Tabata
– Hvad er Tabata?
Tabata er et intermitterende, fedtreducerende træningsprogram med høj intensitet. Træningsprogrammet er opfundet af Tabata Izumi, en professor ved Tokyo University of Physical Education, Japan. Hele processen med fedtreducerende træning tager cirka 4 minutter. Træningsindhold: hver gruppe (20 sekunders sprinttræning) Bevægelse → nyd derefter 10 sekunders hviletid) Gentag 8 gange i træk, træningsintensiteten skal nå den fysiske grænse (højeste puls) så meget som muligt, for at opnå effekt af fedttab.

-Tabata begynderbemærkning
Hvis du er nybegynder eller en, der ikke har trænet i lang tid,
Følgende ting skal bemærkes

1) Skal varmes op og forberedes til højintensiv træning

2) Prøv at vælge kropsvægttræning for at reducere trykket på leddene

3) Det er ideelt at træne 1 time før eller 1 time efter spisning

–Tabata fedttab træningspoint
Tabata kan vælge passende træningsbevægelser efter individuelle behov og lokalt målrette musklerne i en bestemt del af kroppen for effektivt at øge kropskurven.

For at bruge Tabata fedtreducerende træning til effektivt at reducere fedt, anbefales det, at målpulsen for fedtreducerende træning skal nå 90-95 % eller under vejledning af en træner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 must-have fitnessudstyr til begyndere - brug den dovne taske i fitnessrummet!